Mind Your Own Business – verdensmål med til opstart af mikrovirksomheder

Mind Your Own Business tilbyder udviklingsforløb for unge drenge mellem 13 og 21 år i Grønland og Danmark. I samarbejde med frivillige venturepiloter fra civilsamfundet og erhvervspartnere fra erhvervslivet giver organisationen drenge mulighed for at etablere egen mikrovirksomhed. I arbejdet styrker drengene deres faglige og sociale kompetencer og får en stærkere tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

God opbakning fra erhvervslivet i Nuuk: Med iværksætteri som omdrejningspunkt bliver unge drenge tilbudt indflydelse og ansvar for et fokuseret forløb på otte måneder, hvor de skal lære at etablere egen virksomhed, producere eget produkt samt markedsføre og sælge det. Deres forretningstalent kommer på prøve, de tilegner sig basale forretningsfærdigheder, og de bliver udfordret i og motiveret til at tage ansvar og nå et defineret mål. Siden 2010 har Mind Your Own Business engageret 608 drenge til at etablere 67 mikrovirksomheder.

I januar 2019 åbnede Mind Your Own Business kontor i Nuuk. Indtil nu har 18 unge drenge fra Nuuk etableret tre mikrovirksomheder, med produkter som streetfood, tøj med grønlandske motiver og et motionsløb for at styrke byens fællesskab.

Mind Your Own Business oplever god opbakning fra erhvervslivet og civilsamfundet i Nuuk og starter nu den tredje sæson med to nye mikrovirksomheder i Nuuk.

I 2015 modtog Mind Your Own Business Kronprinsparrets Sociale Pris. 

Direktør og Grundlægger Maria Kavita Nielsen på E-mail: maria.kavita@myob.dk, Telefon: +45 26 11 71 86

Projektleder i Grønland Ivalu Nørreslet Rex på E-mail: ivalu.rex@myob.dk, Telefon: 28 58 90