Verdensmål på Ilisimatusarfik

I perioden d. 21. - 23. marts 2023 har 7 ansatte fra vidt forskellige afdelinger og 9 studerende fra forskellige uddannelsesretninger været på workshop som en del af Ilisimatusarfiks fokus på og arbejde med FN's Verdensmål

"Kort fortalt, så skulle de 16 personer i grupper udvælge hvilke Verdensmål Ilisimatusarfik skal arbejde med fremadrettet - og de skulle derudover også̊ finde frem til mulige løsningsforslag på problemstillinger, og hvordan de løsningsforslag kunne blive implementeret"

- Ilisimatusarfik

I perioden d. 21. - 23. marts 2023 har 7 ansatte fra vidt forskellige afdelinger og 9 studerende fra forskellige uddannelsesretninger været på workshop som en del af Ilisimatusarfiks fokus på og arbejde med FN's Verdensmål.

Kort fortalt, så skulle de 16 personer i grupper udvælge, hvilke Verdensmål Ilisimatusarfik skal arbejde med fremadrettet - og de skulle derudover også̊ finde frem til mulige løsningsforslag på problemstillinger, og hvordan de løsningsforslag kunne blive implementeret.

Det var en meget interessant og udfordrende workshop - og udover at blive introduceret til UNLEASH-konceptet og metodikken - så̊ fik vi også̊ introduceret det for os i Grønland vigtige fokus omkring oprindelige folk, og hvor vigtigt det er at have det i baghovedet i forhold til alt, hvad vi beskæftiger os med.

Fokus på oprindelige folk havde alle grupperne også̊ i tankerne, mens de arbejdede med løsningsforslag under hele workshoppen.

Grupperne pitchede deres løsningsforslag torsdag eftermiddag i kantinen foran en masse mennesker - og alle grupperne gjorde det fremragende.

På baggrund af blandt andet workshoppen - så kan Ilisimatusarfik nu introducere deres helt eget Verdensmål-univers: https://da.uni.gl/verdensmaal/

Change language

Luk